Living Wall for Jubilee Hall Gym

13 September 2019

Living Wall for Jubilee Hall Gym part of the Jubilee Hall Trust

This 14.5m2 living wall is located at the reception area of the Jubilee Hall Gym in Covent Garden, creating a WOW entrance area to inspire gym users and bring a little bit of nature into the heart of this Central London gym.

Living walls are a smart choice for installation in a gym location, the 710 plants which are incorporated into this green wall will bring improved interior air quality to the gym and also help to mitigate noise pollution - bringing an ambient and healthy environment to gym users.

The planting plan uses a carefully selected palette suitable for the limited light levels, they include Spathphyllum Wallisii (Peace Lily) Muehlenbeckia Complexa (Maidenhall Vine) and Epiremnum Aureum - all included to improve air quality by reducing VOCs.

living walls jubilee hall interior reception
Living Wall for Jubilee Hall Gym
You may also like to read our blogs, events or book a webinar/cpd.

Contact Us

To design your biodiversity project

Offices

Head Office
Ditton Nurseries
Summerfield Lane
London, KT6 5DZ

© Copyright 2023 Scotscape Group Limited. All rights reserverd. Cookie Settings